marți, 4 mai 2010

...

-Urasc cand imi suna telefonul si raspund exact cand inchide cel care ma suna. Stau si vorbesc singur ca prostul: “Alo. Daaa. Alo???? Futu-i ceapa masii”. Culmea e ca imediat sun inapoi si respectivul nu mai raspunde. Suna de vreo zece ori si intra casuta vocala. Ma intreb ce dracu face acel om dupa ce ma suna si nu raspund? Arunca telefonul in foc si o ia la fuga? 1233850636_wallpaper-brain E atat de dezamagit ca nu am raspuns incat se retrage in alta camera si plange incet in timp ce arde facturi Orange?

-Urasc sa fiu ala care are telecomanda de la televizor in timp ce in camera se afla mai multi prieteni si toti se uita cu tine la TV. E prea multa presiune. Dau din intamplare pe o emisune care imi place si imediat ma gandesc: “Oare imi place numai mie sau ar trebui sa schimb? Or crede despre mine ca sunt de cacat ca ma uit la emisiunea asta de cacat? Pun pariu ca toata lumea ar vrea sa schimb. Cred ca o sa plece toata lumea. Oare vom ramane prieteni? Ce asa rau la “Schimb De Mame”?

- E foarte naspa sentimentul pe care il ai cand cazi cu scaunul pe spate pentru ca l-ai inclinat prea mult. Pentru o milisecunda ai impresia ca poate o sa mori si singurele cuvinte care iti trec prin cap sunt: “Baga-mi-as pula”. Femeile au dreptate, noi chiar ne gandim intotdeauna la sex.

- Ce ma enerveaza treba aia cu “Interiorul conteaza”, “Nu conteaza cum arata acel om ci conteaza ce suflet are”. Sa mori tu!? E cea mai mare prostie. Cu totii suntem atrasi de frumusete, de sex-appeal. Daca as lua 100 de barbati se le-as pune intrebarea aia idioata din liceu cu :”Daca ar fi sa ajungi pe o insula pustie pe cine ai lua cu tine? Oana Roman sau Monica Barladeau?” Sunt sigur ca 99 ar raspunde Monica Barladeanu (am zis 99 in cazul in care ii pun intrebarea asta si lui Fuego).

Si totusi Fuego ar avea dreptate sa o aleaga pe Oana Roman. E vorba de supravietuire. Fuego ar sti ca, chiar si pe o insula pustie, o grasa va gasi de mancare.restul este mistiK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu