marți, 31 mai 2011

...mici picanterii idioate

Nu am mai postat nimic in ultima vreme pe blog din diverse motive...bla,bla,bla... dar aseara am avut o discutie mai "aprinsa" cu cineva si spre "surpriza" mea mi s-a dat de inteles ca am sa primesc inapoi cadoul pe care l-am facut.
Am sa dau definitia din Dex..."CADOU, cadouri, s. n. Ceea ce se primește sau se oferă în dar"...si aici am sa mai adaug eu ceva in plus,un cadou nu se returneaza celui care ti l-a dat pt.ca este un gest facut in anumite circumstante,Amicitie,Prietenie,Dragoste ori pur si simplu a vrut sa faca o surpriza placuta persoanei dragi.
So,indiferent in ce relatii esti cu acea persoana de la care ai primit respectivul CADOU "frumos si delicat" ar fi sa il pastrezi si sa presupunem ca te deranjeaza prezenta lui(a cadoului) il pui intr-o cutie in care nu cotrobai foarte des ori pur si simplu te faci ca "l-ai pierdut".Este un mod mai decent si mult mai onorabil in defavoarea returnari lui.
In concluzie...este un gest urat,o jignire adusa in mod gratuit.
In rest sa auzim de bine ,multa bafta in sesiune pt.studenti,veniti la TIFF,beti cu masura si aveti grija pe unde mergeti,pericolele sunt la tot pasul :p

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu